مواد اولیه:
مرغ: یک عدد
زعفران آبکرده: سه قاشق سوپخوری
ساقه تازه کرفس: دو عدد
پیاز کوچک: یک عدد
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
هویج: یک عدد
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای: یک عدد
زنجبیل رندهشده: یک قاشق چایخوری
کره: 50 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ را شسته و آن را خشک میکنیم، سپس آن را کاملا به روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل آغشته کرده و از این مواد برای مزهدار کردن داخل شکم مرغ هم استفاده میکنیم. در مرحله بعد داخل شکم مرغ را با هویج حلقهشده، فلفل دلمهای خلالی شده، کرفس خرد شده، پیاز درسته و زنجبیل پر میکنیم.
در آخر مرغ را به زعفران آغشته کرده و با کمک دست به آرامی پوست سینه را بلند کرده و در هر طرف سینه مقداری کره میگذاریم تا در حین پخت به خورد مرغ برود.
دو تا سه ساعت میگذاریم تا مرغ مزهدار شده و مواد به خورد آن برود، سپس مرغ را در سینی چرب شدهای قرار داده و در طبقه وسط فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد از یک ربع قبل گرم کردهایم، به مدت دو ساعت میگذاریم تا پخت آن انجام شود.
http://www.loghme.com